Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше погребан в Борисовското гробище в руската столица

...
Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше погребан в Борисовското гробище в руската столица
Коментари Харесай

Юлия Навалная: Не знам как да живея без теб, но ще опитам

Руският опозиционен лидер Алексей Навални беше заровен в Борисовското гробище в съветската столица Москва, като хиляди поддръжници си взеха последно довиждане с него. Преди погребението имаше малко опело в църквата, отдадена на иконата на Божията Майка " Утоли моята тъга ", в московската община Марино.

Въпреки засиленото наличие на силите за сигурност, хиляди се събраха край църквата в Москва, с цел да си вземат последно довиждане с него. На погребението обаче не присъстваше брачната половинка му Юлия Навалная.



В първия си коментар в деня на погребението на починалия си брачен партньор тя разгласява видео в обществените мрежи с покъртителен текст: „ Льоша [псевдоним на Алексей Навални], благодаря ти за 26-те години безусловно благополучие. Да, даже за щастието през последните три години. За любовта, за това, че постоянно ме поддържаше, за това, че ме караше да се дръзвам даже от пандиза, за това, че постоянно си мислил за мен. Не знам по какъв начин да пребивавам без теб, само че ще се опитам да те направя там горе благополучен и горделив с мен. Не знам дали мога да се оправя с това или не, само че ще опитам “.

Докато родителите на опозиционера участваха на погребението, Навалная не беше там. Преди погребението тя сподели, че се тормози, че полицията ще се опита да попречи опечалените.



„ Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкоз доста неразказани истории за теб и имам толкоз доста песни, непокътнати за теб в телефона ми, глупави и смешни, почтено казано ужасни песни, само че те са за нас. И в действителност желаех да те виждам по какъв начин ги слушаш, смееш се и по-късно ме прегръщаш “, добави тя във видео обявата. Посланието, над видеото от годините им дружно и завършващо със фотография на Навални, заобиколен от свещи, завършваше с думите: „ Обичам те вечно. Почивай в мир. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР